Legújabb, Legolcsóbb, Legkisebb – a tökéletes megoldás

Linx CO2 lézerkódolók

Linx gyártmányú CO2 lézernyomtatóink segítségével eltávolíthatalan kódok jelölése valósítható meg szinte az össze szerves, illetve nemfémes szervetlen anyagokba, úgymint papír, különféle műanyagok, PET csomagolások, gumi és üveg.

E technológiával üzemelő nyomtatók minden létező jelölési technológiánál olcsóbban jelölnek változó kódokat, például gyártási és szavatossági időket, azonosítókódokat, különféle vonalkódokat.

A Linx CO2 nyomtatók családja három modellre oszlik:
Az SL terméksorozat három különböző teljesítényű modellt foglal magába, melyek mindegyike vektorlézer, azaz kivételesen nagy felbontású jelölést képesek létrehozni. Ezek a robosztus gépek kétségtelenül a legjobb választást jelentik az olyan (akár szélsőséges) ipari körülmények között, mint egy nagysebességű töltősor, vagy egy üveggyártó gépsor.

A Linx SL lézerek mindegyike magas környezeti védettséggel bír: alapértelmezett IP54-es kivitel jellemzi azokat, igény esetén pedig IP65 védettséggel is elérhetőek.

linx-01

Angol partnerünk, a Linx Printing Technologies minden szabványnak megfelelő védőburkolatot/felszerelést is kínál a Magyarországon kizárólagosan a Printec BB által forgalmazott szén-dioxid lézer jelölőkhöz. Mint a képen látható, az EU konform felszerelés a gyártó szállítószalagjához gépépítő elemekkel méretre igazított, polikarbonát védőburkolatot, függőlegesen és vízszintesen állítható állványra helyezett lézert és kezelőpaneljét, valamint egy elszívó berendezést tartalmazza. A prémium minőségű rendszer nagy megbízhatóságot, kiváló termelékenységi és rendkívül kedvező ár/érték mutatókat kínál.

Linx_SL1

A 2014-es esztendő lézerek terén számos újdonságot hozott már eddig is, de most angol partnerünk, a Linx újabb színnel bővítette a palettáját. Az Egyesült Királyság kutatás-fejlesztésre (K+F) legtöbbet költő 10 cége közé tartozó Linx ezúttal a kisebb teljesítményű lézerjelölőket kereső cégek igényeit teljesítette, legújabb, SL1 kódnévre hallgató szén-dioxid lézernyomtatójának megjelentetésekor.

A rendkívül költséghatékony, kompakt lézer könnyen telepíthető bármely gyártósor mellé, vagy akár önálló munkaállomásként is. Vonzóan alacsony ára ellenére a vektorlézerek minden tudásával fel van vértezve, tehát a választható lencséktől függő nagyságú jelölési területen belül korlátlan számú karaktert, logót vagy kódot képes feliratozni. Teszi mindezt 10 watt teljesítménnyel, álló vagy mozgó termékekre. Programozása nagyon egyszerű, a lézerhez ingyenesen szállított LinxDraw szoftverrel az operátor külső számítógépéről vagy laptopjáról. További részleteket a mellékelt angol nyelvű adatlapon olvashat.

Amennyiben a Linx legújabb lézerével elérhető magas minőségű, ám olcsó jelöléssel szeretné ellátni termékeit, forduljon hozzánk bizalommal!

Részletek