Linx CO2 lézerkódolók

Linx gyártmányú CO2 lézernyomtatóink segítségével eltávolíthatalan kódok jelölése valósítható meg szinte az össze szerves, illetve nemfémes szervetlen anyagokba, úgymint papír, különféle műanyagok, PET csomagolások, gumi és üveg.

E technológiával üzemelő nyomtatók minden létező jelölési technológiánál olcsóbban jelölnek változó kódokat, például gyártási és szavatossági időket, azonosítókódokat, különféle vonalkódokat.

A Linx CO2 nyomtatók családja három modellre oszlik:
Az SL terméksorozat három különböző teljesítényű modellt foglal magába, melyek mindegyike vektorlézer, azaz kivételesen nagy felbontású jelölést képesek létrehozni. Ezek a robosztus gépek kétségtelenül a legjobb választást jelentik az olyan (akár szélsőséges) ipari körülmények között, mint egy nagysebességű töltősor, vagy egy üveggyártó gépsor.

A Linx SL lézerek mindegyike magas környezeti védettséggel bír: alapértelmezett IP54-es kivitel jellemzi azokat, igény esetén pedig IP65 védettséggel is elérhetőek.

linx-01

Angol partnerünk, a Linx Printing Technologies minden szabványnak megfelelő védőburkolatot/felszerelést is kínál a Magyarországon kizárólagosan a Printec BB által forgalmazott szén-dioxid lézer jelölőkhöz. Mint a képen látható, az EU konform felszerelés a gyártó szállítószalagjához gépépítő elemekkel méretre igazított, polikarbonát védőburkolatot, függőlegesen és vízszintesen állítható állványra helyezett lézert és kezelőpaneljét, valamint egy elszívó berendezést tartalmazza. A prémium minőségű rendszer nagy megbízhatóságot, kiváló termelékenységi és rendkívül kedvező ár/érték mutatókat kínál.

Linx SL501 ipari CO2 lézerkódoló nagyfelbontású és nagysebességű lézerjelöléshez

Nyomtatható sorok száma: a nyomtatási mezőn belül korlátlan

egyszerűen kezelhető, grafikus kezelő
átlagos jelölési teljesítmény: 50W
jelölési csúcsteljesítmény: 100W
vektorlézer
álló, vagy haladó termék jelölésére egyaránt képes

  • dinamikus memória
  • vonalkódnyomtatás: EAN 8, EAN 13, UPC 7, UPC 12, ISBN, Code 39, Code 128, ITF, CODABAR, MSI
  • karbantartás nem szükséges
  • azonnali indítás, leállítás
  • sűrítettlevegő-ellátás nem szükséges
  • IP65 védettség, saválló acél ház
  • RS232, Ethernet, IrDA port
  • magyar nyelvű dokumentáció
  • CE, CDRH minősítés

Letölthető dokumentumok:

Letöltés Linx SL501 adatlap
Letöltés Datasheet AD Oracle füstelszívó és –szűrő