• Egészségügyi szkennerek

  Zebra CS6080-HC kézi orvosi vonalkódolvasó

  A rendkívül sokoldalú CS60-HC sorozatú kézi orvosi vonalkódolvasó bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. Forradalmi kialakítása könnyen átalakítható vezetékes és vezeték nélküli, kézi és kihangosított üzemmód között, ahogy az Ön igényei változnak a kiváló befektetésvédelem érdekében

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS2208-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra DS2200 készülékét arra tervezték, hogy javítsa a betegellátást, a klinikusok termelékenységét és a gondozási pontokon végzett műveleteket.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS2278-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra DS2200 Series for Healthcare készülékét arra tervezték, hogy javítsa a betegellátást, a klinikusok termelékenységét és a gondozási pontokon végzett műveleteket.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS4608-HC egészségügyi szkenner

  Az egész kórházban való használatra tervezett DS4608-HC ellenáll az állandó fertőtlenítésnek a gondozási helyen, éjszakai üzemmódot kínál a betegek zavarásának elkerülése érdekében, és LED-es célzóval rendelkezik, amely biztonságosan használható a NICU-ban.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS8108-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra prémium DS8108-HC-t kifejezetten egészségügyi környezetekhez és klinikusok munkafolyamataihoz tervezték, és páratlan teljesítményt nyújt a legkeményebb vonalkódok olvasásához bármilyen körülmények között.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS8178-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra prémium DS8178-HC vezeték nélküli szkennerét kifejezetten az egészségügyi környezethez és a klinikusok munkafolyamataihoz tervezték, és páratlan teljesítményt nyújt a legkeményebb vonalkódok olvasásához bármilyen körülmények között.

Scroll to Top