• Társ szkennerek

  Zebra CS6080 Társ szkenner

  A rendkívül sokoldalú CS60 sorozatú Társ szkenner bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. Forradalmi kialakítása könnyen átalakítható vezetékes és vezeték nélküli, kézi és kéz nélküli üzemmód között, ahogy az igényei változnak a kiváló befektetésvédelem érdekében.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra CS6080-HC kézi orvosi vonalkódolvasó

  A rendkívül sokoldalú CS60-HC sorozatú kézi orvosi vonalkódolvasó bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. Forradalmi kialakítása könnyen átalakítható vezetékes és vezeték nélküli, kézi és kihangosított üzemmód között, ahogy az Ön igényei változnak a kiváló befektetésvédelem érdekében

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS2208 kézi szkenner

  A vezetékes DS2208 egy megfizethető 1D/2D képalkotó, amely nem tesz kompromisszumot a teljesítményben vagy a szolgáltatásokban az árért. A DS2200 sorozat – a költségvetés által megkívánt megfizethetőség, az üzembe helyezéssel, a könnyű használattal és az egyszerű kezeléssel, amelyet vállalkozása megkíván.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS2208-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra DS2200 készülékét arra tervezték, hogy javítsa a betegellátást, a klinikusok termelékenységét és a gondozási pontokon végzett műveleteket.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS2278 kézi szkenner

  A vezeték nélküli DS2278 egy megfizethető 1D/2D képalkotó, amely nem tesz kompromisszumot a teljesítményben vagy a szolgáltatásokban az árért. A DS2200 sorozat – a költségvetés által megkívánt megfizethetőség, az üzembe helyezéssel, a könnyű használattal és az egyszerű kezeléssel, amelyet vállalkozása megkíván.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS2278-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra DS2200 Series for Healthcare készülékét arra tervezték, hogy javítsa a betegellátást, a klinikusok termelékenységét és a gondozási pontokon végzett műveleteket.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-DP rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-DP rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. A fejlett megvilágítással gyakorlatilag bármilyen felületen rögzítheti a lézermaratott, pöttyös és közvetlenül nyomtatott közvetlen alkatrészjeleket.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-DPA rendkívül robusztus szkenner

  A DS3600-DPA rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. A fejlett megvilágítással rögzítheti az ipari gyártásban megtalálható lézermaratott, pöttyös és közvetlenül nyomtatott közvetlen alkatrészjeleket.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-ER rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-ER ultramasszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Úgy tervezték, hogy bármilyen 1D és 2D vonalkódot rögzítsen 7,6 cm-től 21,3 m-ig, valamint a Digimarchoz.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-HD rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-HD rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Villámgyorsan rögzítheti az elektronikai gyártásban és az orvosi létesítményekben szokásos kis, sűrű vonalkódokat.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-HP rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-HP rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Bármilyen 1D vagy 2D vonalkódot gyorsan rögzíthet gyakorlatilag bármilyen állapotban 2,1 m távolságig, valamint OCR és intelligens dokumentumrögzítés.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-KD rendkívül masszív szkenner

  A Zebra rendkívül masszív családjába tartozó DS3600-KD a megállíthatatlan teljesítményt a billentyűzet és a színes kijelző sokoldalúságával ötvözi. Az előre elkészített alkalmazások azonnal használatra készek, beleértve a mennyiségi és helyadatok hozzáadásának lehetőségét.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-SR rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-SR rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Munkatársai villámgyorsan rögzíthetik bármely 1D vagy 2D vonalkódot, gyakorlatilag bármilyen állapotban 1,5 m távolságig, valamint a Digimarc-ot is.

 • Fix rögzítésű szkennerek

  Zebra DS457 fix rögzítésű szkenner

  A Zebra DS457 segítségével gyakorlatilag bármilyen vonalkód nagy volumenű prezentációs beolvasást tesz lehetővé gyakorlatilag bármilyen felületről. Az áttörő technológia rendkívüli szkennelési sebességet biztosít, és az apró helyigény a legkisebb helyen is elfér.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS4608 kézi szkenner

  A vezetékes DS4608 még a nehezen olvasható vonalkódokat is gyorsan és egyszerűen beolvassa, így a sávok mozgásban maradnak, és az ügyfelek elégedettek.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS4608-DPE kézi szkenner

  A DS4600 Series for Electronics Manufacturing célirányos innovációt kínál az elektronikai és könnyű gyártósor termelékenységének és minőségellenőrzésének javítására.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS4608-HC egészségügyi szkenner

  Az egész kórházban való használatra tervezett DS4608-HC ellenáll az állandó fertőtlenítésnek a gondozási helyen, éjszakai üzemmódot kínál a betegek zavarásának elkerülése érdekében, és LED-es célzóval rendelkezik, amely biztonságosan használható a NICU-ban.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS7708 prezentációs szkenner

  A pulton belüli szkennelés terén a DS7708 olyan funkciókészletet kínál, amely teljesítménye, könnyű üzembe helyezése és teljes birtoklási költsége tekintetében kategóriája élére helyezi.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS8108 kézi szkenner

  A DS8100 sorozat felülmúlja a hagyományos képalkotó berendezéseket, és szinte minden 1D és 2D vonalkód esetében példátlan beolvasási teljesítményt nyújt, mozgásban tartva a pénztári sorokat, a pénztárosokat pedig a személyesebb fizetési élmény érdekében.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS8108-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra prémium DS8108-HC-t kifejezetten egészségügyi környezetekhez és klinikusok munkafolyamataihoz tervezték, és páratlan teljesítményt nyújt a legkeményebb vonalkódok olvasásához bármilyen körülmények között.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS8178 kézi szkenner

  A DS8100 sorozat felülmúlja a hagyományos képalkotó berendezéseket, és szinte minden 1D és 2D vonalkód esetében példátlan beolvasási teljesítményt nyújt, mozgásban tartva a pénztári sorokat, a pénztárosokat pedig a személyesebb fizetési élmény érdekében.

 • Egészségügyi szkennerek

  Zebra DS8178-HC egészségügyi szkenner

  A Zebra prémium DS8178-HC vezeték nélküli szkennerét kifejezetten az egészségügyi környezethez és a klinikusok munkafolyamataihoz tervezték, és páratlan teljesítményt nyújt a legkeményebb vonalkódok olvasásához bármilyen körülmények között.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS9308 prezentációs szkenner

  Stílusos esztétikájával a DS9300-as sorozat bárhol elfér – a divatos butikoktól a kisboltokig, ahol a pénztáraknál korlátozott a hely. A gyors olvasási sebesség és a páratlan teljesítmény mozgásban tartja a vonalakat.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS9908 hibrid kézi/prezentációs szkenner

  A sokoldalúság, a funkcionalitás és a teljesítmény új szintjét biztosító DS9908 egyedülálló hibrid formájú, amely egyszerű használatot tesz lehetővé a vonalkódok és az RFID pénztárnál történő beolvasásánál.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra DS9908-HD prezentációs szkenner

  A sokoldalúság, a funkcionalitás és a teljesítmény új szintjét biztosító DS9908-HD egyedülálló hibrid formavilággal rendelkezik, amely egyszerű használatot tesz lehetővé a vonalkódok és az RFID laboratóriumi kézi és prezentációs beolvasása során.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra LI2208 kézi szkenner

  Az 1D szkennelés következő generációja, az LI2208 ugyanazt a megbízhatóságot és ergonómiát kínálja, mint legnépszerűbb szkennerünk, az LS2208, továbbfejlesztett funkciókkal, amelyek lehetővé teszik több típusú vonalkód nagyobb távolságból történő beolvasását.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra LI3600-ER rendkívül masszív szkenner

  Az LI3600-ER rendkívül masszív lapolvasóval megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Úgy tervezték, hogy szinte bármilyen 1D vonalkódot rögzítsen akár 5,1 cm-es távolságtól akár 17,1 m távolságig.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra LI3600-SR rendkívül masszív szkenner

  Az LI3600-SR rendkívül masszív lapolvasóval megállíthatatlan teljesítményt nyújtson dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Dolgozói villámgyorsan rögzíthetik bármely 1D vonalkódot, gyakorlatilag bármilyen állapotban, akár 42 hüvelykre is.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra LI4278 kézi szkenner

  Az LI4278 vezeték nélküli szabadságával a következő szintre emeli az 1D vonalkód-leolvasást, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb és távolabbi beolvasását, mivel gyakorlatilag bármilyen 1D vonalkódot rögzíthetnek.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra LS1203 kézi szkenner

  Ez a kétirányú LS1203 kézi szkenner kezeli az összes 1D vonalkódot, és ideális a kiskereskedők számára. Biztosítja a működési hatékonyság javításához szükséges funkcionalitást, funkciókat és megbízhatóságot a kijelentkezési sortól a raktárig.

 • Általános célú szkennerek

  Zebra LS2208 kézi szkenner

  Az LS2208-at egész napos folyamatos használatra tervezték, ami jelentősen csökkenti az állásidőt és a javítási költségeket. És mivel mindig készen áll a következő vizsgálatra, az LS2208 lerövidítheti a kijelentkezési sorokat, javíthatja az ügyfélszolgálatot és növelheti a termelékenységet.

 • Többsíkú szkennerek

  Zebra MP7000 többsíkú szkenner

  A Zebra MP7000 következő generációs többsíkos 1D/2D képalkotójával kielégítheti a legnagyobb forgalmú POS sávok igényeit. Az MP7000 a szkennelési teljesítményt és az egyszerűséget a következő szintre emeli a minden eddiginél gyorsabb fizetés érdekében a pénztáros személyzettel és önpénztáros utakon.

 • Fix rögzítésű szkennerek

  Zebra MS954 fix rögzítésű szkenner

  Az MS954 ideális a helyszűke OEM-eszközökhöz, mint például kioszkok és ATM-ek, klinikai diagnosztikai berendezések, orvosi műszerek, játékeszközök és forgókapuk/belépés-vezérlés.

 • Mobil terminál szkennerek

  Zebra MT2000 mobil terminál szkenner

  Az MT2000-es sorozat a Zebra egy másik iparágát képviseli: a szkenner egyszerűségének és a mobil számítógép agyerejének és az ultra-ergonómikus, fegyverszerű kialakításnak a házasságát.

Scroll to Top