, ,

Zebra DS3600-KD rendkívül masszív szkenner

A Zebra rendkívül masszív családjába tartozó DS3600-KD a megállíthatatlan teljesítményt a billentyűzet és a színes kijelző sokoldalúságával ötvözi. Az előre elkészített alkalmazások azonnal használatra készek, beleértve a mennyiségi és helyadatok hozzáadásának lehetőségét.

  • A világos színes kijelző modern, intuitív felhasználói élményt kínál. A kijelző fényereje automatikusan beállítódik, hogy bármilyen fényviszonyok mellett is könnyen látható legyen.
  • A dolgozók könnyebben beírhatják az adatokat, például mennyiséget és helyet adhatnak hozzá. Az ergonómikus háttérvilágítású billentyűzet átgondolt kialakítása az egykezes használathoz való.
  • Öt előre elkészített alkalmazás készen áll a használatra – ebben az osztályban egyetlen más eszköz sem kínálja az előre elkészített alkalmazások egyszerűségét.
  • A DS3600-KD kategóriájában a legmagasabb leejtési, bukó- és tömítési jellemzőkkel rendelkezik. Kibírja a 10 láb/3 m-es betonba esést és 5000 zuhanást. A kettős IP65/IP68 tömítés porálló, képes kezelni a vízsugár erejét, és teljesen elmerül a vízben.
  • Rögzítsen 1D vagy 2D vonalkódokat akár 2,1 m távolságból. A Zebra PRZM Intelligent Imaging technológiájával és kategóriájában a legmagasabb szenzorfelbontással azonnal rögzítheti a problémás vonalkódokat.
Scroll to Top