, ,

Zebra DS9908 hibrid kézi/prezentációs szkenner

A sokoldalúság, a funkcionalitás és a teljesítmény új szintjét biztosító DS9908 egyedülálló hibrid formájú, amely egyszerű használatot tesz lehetővé a vonalkódok és az RFID pénztárnál történő beolvasásánál.

  • Az egyedülálló hibrid kialakítás maximális rugalmasságot biztosít, zökkenőmentesen vált a kézi és prezentációs szkennelés között, valamint rendkívül egyszerű használatot
  • Prezentációs módban a DS9900 sorozat automatikusan korlátozza a szkennelési tartományt, hogy megakadályozza a közeli elemek véletlen beolvasását. Kézi üzemmódban a szkennelési tartomány kibővül, hogy könnyen elérje a bevásárlókosárban lévő tételeket.
  • Úgy tervezték, hogy kibírja a mindennapi használat igénybevételét, IP52-es tömítéssel (nem RFID modell), emelt elektronikával a véletlen kiömlések ellen, 5 láb/1,5 m-es leejtési specifikációval (nem RFID modell) és öt év garanciával.
  • Támogatja a hozzáadott értékkel rendelkező funkciók széles skáláját, mint például az intelligens dokumentumrögzítés és a Digimarc® vonalkódok olvasásának képessége. Az RFID-modell pedig lehetővé teszi az RFID-címkék beolvasását a POS-ban, ha és amikor szüksége van rá.
  • Kiegészítő eszközök az egyszerű üzembe helyezéshez és kezeléshez a vállalaton belül.
Scroll to Top