• Jelölők, nyomtatók

  Linx 10

  Egyszerű CIJ nyomtató kötegelt jelöléshez

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1016 tinta 500ml

  Gyorsan száradó tinta, amely kiváló tapadást biztosít az OPP és a BOPP anyagokon, valamint más hagyományosan nehezen jelölhető műanyagokon mint például polipropilén, polietilén és a nejlon.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1018 tinta 500ml

  Gyorsan száradó, erős vörös színű tinta, amely a hordozók és színek széles skálájához alkalmazható, beleértve az akrilt,
  PVC-t, polietilént, polipropilént és polisztirolt. Szárítás után lúg- és vízálló.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1055 tinta 500ml

  Vízálló, ezért alkalmas hideg töltésű palackozás, valamint fagyasztott élelmiszerek, és olyan termékek jelöléséhez, amelyeket áztatnak vagy öblítenek a jelölést követően.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1056 tinta 500ml

  Vízálló, ezért alkalmas hideg töltésű palackozás, valamint fagyasztott élelmiszerek, és olyan termékek jelöléséhez, amelyeket áztatnak vagy öblítenek a jelölést követően. Erősebb színű, mint a 1055, eltávolítása erősebb oldószeres mosást igényel.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1058 tinta 500ml

  Jó nyomtatási minőséget biztosít gyors száradási idővel, és megfelelő is magas páratartalmú környezetekhez.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1062 tinta 500ml

  Olajos felületen hatékonyan tapad műanyagra, fémre, üvegre és viaszos felületre, beleértve az OPP-t is. Alkalmazható ételen és fényes felületen is.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1063 tinta 500ml

  Kiváló tapadást és kontrasztot biztosít a fényes felületeken mint például az olajos vagy zsíros fólia, vagy rugalmas élelmiszer-csomagoló edények, illetve ahol a kódot a folyamat későbbi szakaszában olaj éri. Szintén alkalmas ahol enyhe kondenzréteg van jelen.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1065 tinta 500ml

  Kiváló tapadást, olvashatóságot és dörzsölésállóságot biztosít a száraz üvegen és PET palackon. Ideális gyorsan mozgó élelmiszer-feldolgozó környezetekhez.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1068 tinta 500ml

  Gyorsan száradó tinta, amely kifejezetten javítja a kód olvashatóságát. Alkalmazása üveg felületeken. Kiváló tapadási teljesítménnyel bír jeges vízbe merítés
  és hűtés után. A visszaváltható üvegpalackok kódjai eltávolíthatók.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1088 tinta 500ml

  Gyorsan száradó sárga tinta, amely kiváló tapadást biztosít az üvegen. Megtartja a tapadást hidegkamra-kondenzációs körülmények között. A kódok eltávolíthatók a visszaváltható üvegpalackokról.

 • Biztonsági tinták

  Linx 1121 tinta 500ml

  Olyan diszkrét jelölési alkalmazásokhoz fejlesztették ki, mint a hamisítás elleni küzdelem vagy a belső nyomonkövethetőség, például a nagy értékű áruk, az alkohol-, dohány- és gyógyszeripar, valamint a szoftverek és a zene területén. Ez a tinta UV-fényben kéken fluoreszkál, de normál fényben szinte láthatatlan. Száraz felületen is gyorsan szárad és vízálló, de lúggal eltávolítható a tartály újrafelhasználásához.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1130 tinta 500ml

  Gyorsan száradó tinta, amely rendkívül jól tapad a polietilénhez, valamint más műanyagokhoz, amelyekre hagyományosan nehéz jelölni, például nejlonra és bizonyos típusú polipropilénre.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1243 tinta 500ml

  Élénkkék tinta, amely jól tapad az anyagok széles skálájához, beleértve a műanyagokat is, például az extrudált termékeket. Jó ellenálló a vegyi anyagokkal szemben.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 1248 tinta 500ml

  Ideális az építőipar számára, mivel kiváló tapadást biztosít a fához, laminált padlóhoz és deszkához egyaránt. Ellenáll a falakkokban, olajokban és színezékekben általánosan használt szénhidrogéneknek is. A műanyagokhoz, fémekhez és üvegekhez is tapad.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 2250 tinta 500ml

  Enyhe szagú alkohol alapú tinta, amely jól tapad számos anyagra, beleértve a legtöbb műanyagot is. Keton- és krómmentes az USDA hússal és baromfival való véletlen érintkezésre vonatkozó követelményeinek is.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 3123 tinta 500ml

  Gyorsan száradó tinta erős kék színnel. Enyhe szagú, kiválóan tapad a legtöbb csomagolóanyaghoz, például papírhoz, kartonhoz, műanyaghoz, valamint extrudált műanyagokhoz és fémekhez.

 • Kellékanyagok, kiegészítők

  Linx 3124 tinta 500ml

  Gyorsan száradó tinta erős smaragdzöld színnel. Enyhe szagú, a csomagolási alkalmazások széles körére alkalmas, különösen a „zöld” csomagolási minták, például a biotermékek jelölésére.

 • Biztonsági tinták

  Linx 3160 tinta 500ml

  Olyan diszkrét kódolási alkalmazásokhoz fejlesztették ki, mint a hamisítás elleni küzdelem vagy a belső nyomonkövethetőség, például a nagy értékű áruk, az alkohol-, dohány- és gyógyszeripar, valamint a szoftverek és a zene területén. Ez a tinta UV-fényben vörösen fluoreszkál, de normál fényben szinte láthatatlan. Gyorsan szárad és száraz felületen vízálló. A jellegzetes vörös színt egyedi vörös festékkel érik el, ami még nehezebbé teszi a kód utánzását.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6100 (FDA) tinta 500ml

  Kifejezetten az élelmiszer- és gyógyszeripar számára készült, és csak az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas nyersanyagokat tartalmaz. Használható élelmiszer termékek kódolására az FDA előírásai szerint, beleértve az élelmiszerekkel és klinikai készülékekkel érintkező csomagolóanyagokat is.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6120 (FDA) tinta 500ml

  Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára készült, és csak az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas nyersanyagokat tartalmaz. Használható élelmiszer termékek jelölésére az FDA előírásai szerint, beleértve az élelmiszerekkel és klinikai készülékekkel érintkező csomagolóanyagokat is.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6220 (FDA) tinta 500ml

  Az európai élelmiszeripar számára készült. Csak az EU által jóváhagyott élelmiszer-adalékanyagokat és színezékeket tartalmaz, felhasználható élelmiszer termékek kódolására az EU-ban, beleértve a tojást, a tablettákat, az élelmiszer-csomagolóanyagokat és a klinikai készülékeket.

 • Jelölők, nyomtatók

  Linx 7900 tintasugaras nyomtató

  „valószínűleg a világ legjobb nyomtatója.”

 • Jelölők, nyomtatók

  Linx 8900 tintasugaras nyomtató

  Úgy tervezték, hogy minden eddiginél egyszerűbb, és hatékonyabb legyen.

Scroll to Top