Az élelmiszer-minőségű tintákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek ezeknek az előírásoknak, és mind az élelmiszer-, mind a gyógyszeripari felhasználásban használhatók jelölésre.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6100 (FDA) tinta 500ml

  Kifejezetten az élelmiszer- és gyógyszeripar számára készült, és csak az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas nyersanyagokat tartalmaz. Használható élelmiszer termékek kódolására az FDA előírásai szerint, beleértve az élelmiszerekkel és klinikai készülékekkel érintkező csomagolóanyagokat is.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6120 (FDA) tinta 500ml

  Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára készült, és csak az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas nyersanyagokat tartalmaz. Használható élelmiszer termékek jelölésére az FDA előírásai szerint, beleértve az élelmiszerekkel és klinikai készülékekkel érintkező csomagolóanyagokat is.

 • Élelmiszeripari tinták

  Linx 6220 (FDA) tinta 500ml

  Az európai élelmiszeripar számára készült. Csak az EU által jóváhagyott élelmiszer-adalékanyagokat és színezékeket tartalmaz, felhasználható élelmiszer termékek kódolására az EU-ban, beleértve a tojást, a tablettákat, az élelmiszer-csomagolóanyagokat és a klinikai készülékeket.

Scroll to Top