• Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-DP rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-DP rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. A fejlett megvilágítással gyakorlatilag bármilyen felületen rögzítheti a lézermaratott, pöttyös és közvetlenül nyomtatott közvetlen alkatrészjeleket.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-DPA rendkívül robusztus szkenner

  A DS3600-DPA rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. A fejlett megvilágítással rögzítheti az ipari gyártásban megtalálható lézermaratott, pöttyös és közvetlenül nyomtatott közvetlen alkatrészjeleket.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-ER rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-ER ultramasszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Úgy tervezték, hogy bármilyen 1D és 2D vonalkódot rögzítsen 7,6 cm-től 21,3 m-ig, valamint a Digimarchoz.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-HD rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-HD rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Villámgyorsan rögzítheti az elektronikai gyártásban és az orvosi létesítményekben szokásos kis, sűrű vonalkódokat.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-HP rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-HP rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Bármilyen 1D vagy 2D vonalkódot gyorsan rögzíthet gyakorlatilag bármilyen állapotban 2,1 m távolságig, valamint OCR és intelligens dokumentumrögzítés.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-KD rendkívül masszív szkenner

  A Zebra rendkívül masszív családjába tartozó DS3600-KD a megállíthatatlan teljesítményt a billentyűzet és a színes kijelző sokoldalúságával ötvözi. Az előre elkészített alkalmazások azonnal használatra készek, beleértve a mennyiségi és helyadatok hozzáadásának lehetőségét.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra DS3600-SR rendkívül masszív szkenner

  A DS3600-SR rendkívül masszív szkennerrel megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Munkatársai villámgyorsan rögzíthetik bármely 1D vagy 2D vonalkódot, gyakorlatilag bármilyen állapotban 1,5 m távolságig, valamint a Digimarc-ot is.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra LI3600-ER rendkívül masszív szkenner

  Az LI3600-ER rendkívül masszív lapolvasóval megállíthatatlan teljesítményt nyújthat dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Úgy tervezték, hogy szinte bármilyen 1D vonalkódot rögzítsen akár 5,1 cm-es távolságtól akár 17,1 m távolságig.

 • Ultra-masszív szkennerek

  Zebra LI3600-SR rendkívül masszív szkenner

  Az LI3600-SR rendkívül masszív lapolvasóval megállíthatatlan teljesítményt nyújtson dolgozóinak a legnehezebb környezetben is. Dolgozói villámgyorsan rögzíthetik bármely 1D vonalkódot, gyakorlatilag bármilyen állapotban, akár 42 hüvelykre is.

Scroll to Top